Hoe werkt het systeem?

Terug naar inloggen

1. Registreren

Om toegang te krijgen tot de weekplanning, moet je je eenmalig registreren. Omdat we dit overzicht exclusief willen houden voor gevalideerde deelnemers, heb je hiervoor een registratiecode nodig. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag de code dan even op via het contactformulier. Deze code verandert regelmatig om ongewenste toegang te voorkomen.

2. Wachtwoord vergeten?

Als het inloggen niet lukt omdat je je wachtwoord bent vergeten, krijg je na drie mislukte pogingen een melding. Geen paniek! Er is bewust geen geautomatiseerde "wachtwoord vergeten"-knop, maar je kunt ook hiervoor simpelweg een berichtje sturen via het contactformulier.

De beheerders kunnen via het beheerpaneel jouw wachtwoord resetten en je een tijdelijk wachtwoord geven. Zodra je daarmee inlogt, verplicht het systeem je direct om zelf een nieuw, persoonlijk wachtwoord in te stellen. Herinner je je oude wachtwoord tóch weer voordat het gereset is? Dan kun je daar gewoon weer mee inloggen.

3. Weken selecteren, carpoolen en opmerkingen toevoegen

Zodra je bent ingelogd, zie je het dashboard met alle beschikbare weken. Klik op een weekknop om aan te geven dat je er in die week bij bent. Na het aanklikken verschijnt de mogelijkheid om aan te geven of je een plek over hebt in de auto, een lift zoekt, of dat je eigen vervoer regelt.

Daarnaast verschijnt er een opmerkingenveld. Hierin kun je extra informatie kwijt, zoals je geplande reisroute, of je eerder/later aankomt of vertrekt, of vanaf welke opstapplaats je reist. Klik onderaan op Opslaan om je keuzes definitief te maken.

4. Een week annuleren of wijzigen

Ga je toch niet in een bepaalde week? Log in op het dashboard, klik de betreffende (blauwe) weekknop uit en klik weer op Opslaan. Jouw aanmelding voor die week (inclusief eventuele opmerkingen) wordt dan direct verwijderd uit het overzicht.

5. Privacy en AVG

Door je te registreren in dit systeem ga je er mee akkoord dat jouw naam, e-mailadres, vervoersstatus en eventuele opmerkingen zichtbaar zijn voor andere ingelogde deelnemers (conform de AVG-richtlijnen). Dit is nodig zodat we onderling afspraken kunnen maken en carpoolen kunnen afstemmen.

Zodra een vliegweek voorbij is, worden deze gegevens na verloop van tijd automatisch uit het systeem opgeruimd. Zo bewaren we je gegevens nooit langer dan nodig is.

Zie ook de privacy policy op deze site.

6. Je account en gegevens definitief verwijderen

Wil je je account in de toekomst volledig opheffen? Dat kun je op elk moment zelf doen via de knop onderaan je dashboard. Zodra je hierop klikt, wist het systeem automatisch en direct ál jouw gegevens uit de database. Al je ingevulde weken, carpool-voorkeuren en opmerkingen verdwijnen daarmee definitief.